Hanane Vranken

Hanane Vranken

°25/01/94
Master Klinische Psychologie (VUB, 2019)
EMDR Practitioner (Integrativa)
Erkenningsnummer: 942125849
Vaste werkdag: dinsdag
0470 18 57 57

WIE BEN IK?

Als afgestudeerde psychologisch consulent voelde ik meer de roeping om mij te verdiepen in de psychologie. Zo koos ik voor de Master in de Klinische Psychologie. In 2019 studeerde ik met onderscheiding af aan de VUB met afstudeerrichting Cognitieve en Biologische Psychologie. Met de verschillende stage- en werkervaring verdiepte ik mij meer in traumaverwerking, meer specifiek EMDR. Ik geloof dat trauma eenieder van ons treft en de verwerking hiervan kan ons dagelijks leven vergemakkelijken. 


Ik sta voor openheid, continuïteit en consistentie. Mijn filosofie is met een open blik naar een situatie kijken want ieders situatie is uniek.