Tim Verleyzen

°1980
Licentiaat klinische psychologie (VUB, 1998-2003)
Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (I.P.R.R., 2007-2011)
Erkenningsnummer psychologencommissie: 801105817 https://www.compsy.be/nl/profile/public-profile/5925
Lidnummer BVRGS: 10815
BVRGS erkend supervisor www.bvrgs.be
Vaste werkdag: woensdag
0476 77 66 21

WIE BEN IK?

Ik ben klinisch psycholoog en relatie-, gezins- en systeempsychotherapeut van opleiding. Naast mijn therapeutisch werk bij een psychosociaal revalidatiecentrum ben ik ook opleider en coördinator van het vierjarige postgraduaat Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie van de hogeschool Thomas More (ism. I.P.R.R.). Voorheen heb ik in verschillende contexten gewerkt met verschillende doelgroepen.

Ik doe voornamelijk gezins- en relatietherapie, ook individuele therapie, en steeds vanuit een systeemtherapeutisch kader. Ik zal er dus steeds rekening mee houden dat jouw zorgen te maken hebben met een bepaalde geschiedenis, kwetsuur, hechting en context. Jongeren, volwassenen, ouderen, koppels en gezinnen zijn bij mij welkom.

Je kan bij mij terecht voor allerlei zorgen en moeilijkheden, ook als deze heel vaag zijn en je niet goed kan benoemen wat er precies aan de hand is. We gaan dan samen rustig de situatie proberen te begrijpen en onderzoeken wat hierin helpend kan zijn. Ook wanneer het op het eerste zicht enorm ingewikkeld, moeilijk en complex lijkt te zijn of wanneer je denkt dat je zorgen hopeloos zijn en er niets meer aan te veranderen valt, zal ik jou of jullie proberen te helpen. We proberen dan samen in een vertrouwelijke relatie een nieuw betekenisvol verhaal te schrijven. Ik neem hiervoor mijn tijd, hoewel ik ook direct en confronterend kan en zal zijn. Vaak wordt er gewoon ook veel gelachen in therapie.