Loopbaancoaching

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je huidige job? Sluit je functie niet (meer) aan bij je verwachtingen en mogelijkheden? Ben je op zoek naar een betere work-life balance? Voelt je werkomgeving aan als een ‘gouden kooi’ waarin je opgesloten zit? Wil je je oriënteren op een nieuwe opleiding of overweeg je een carrièreswitch?

Loopbaancoaching helpt je op weg naar een beter gevoel op het werk, zodat je meer energie uit je job haalt. De begeleiding verloopt in een drietal fasen. In een verkennend gesprek overlopen we je loopbaan, je competenties en je persoonlijke waarden. In de volgende fase brengen we je ambities en valkuilen in kaart: wat zijn je professionele voorkeuren? wat geeft je energie? waar knap je op af? Op het einde stellen we een actieplan op met concrete doelstellingen.

Via gesprekken en opdrachten krijg je dus meer inzicht in je persoonlijke drijfveren, je talenten en loopbaancompetenties. Zo kan je met zelfkennis en zelfvertrouwen je professionele ambities duidelijk stellen en de juiste richting voor je carrière kiezen.